Rabokki

Néha görgetem a rabokki hashtaget a Tiktokon, hogy lássam, mások hogyan készítik a rabokkijukat. Óhatatlanul éhes leszek, és megkérdezem Mike-ot, hogy szeretne-e osztozni, hogy ne érezzem magam olyan bűnösnek, ha hatalmas mennyiségű szénhidrátot eszek, amikor a legtöbb ember kényelmesen fekszik az ágyban. Bár mindig megéri!

Mi az a rabokki?

A Rabokki egy népszerű koreai utcai étel, amely ramen és tteokbokki egy ételben. A Ramen és a rizs sütemények szénhidráttartalmúak, és én itt vagyok érte.

Ramen + tteokbokki = rabokki!

Néha rapokkinak is hívják. Ez egy édes és fűszeres, szuper sós ízletes étel, tökéletes bemelegítéshez és gyors kielégítő étkezéshez.

Az instant tészta, a koreai rizstorták és a sós, fűszeres-édes mártás kombinációja hihetetlenül gyorsan összeáll, így nagyszerű, ha valami fűszeresre, laktatóra és finomra vágyik. Félelmetesen illik a sörhöz, és a késő esti rabokki az egyik kedvenc késő esti csemegém, különösen sajttal. A latyakos tészta, a rágós rizstorta és a fűszer a mennyben készül.

A Rabokki hihetetlenül népszerű, mind utcai ételként, mind pedig otthon elkészíthető egyszerű ételként. Még Costco rabokki is van náluk!

A rabokki fűszeres?

Ez valóban a fűszer toleranciájától függ. Azt mondanám, hogy kicsit fűszeresek, de egyben édesek is. Ha olyan sajtot ad hozzá, amely segít a fűszer vágásában is. Addiktív módon fűszeresek! Ha szereted a fűszeres, forró ételeket, akkor azok nem lesznek túl fűszeresek számodra, és bármikor beállíthatod a szószt a fűszer szintjének megfelelően.

Ajánlott cikkek