Szuper sajtos, vigasztaló, krémes koreai kukorica sajt, amit egész nap, minden nap enni szeretnék!

Ha már járt koreai BBQ -n, vagy koreai ételeket és italokat fogyasztott, biztos találkozott koreai kukorica sajttal. A dicsőségesen aranysárga, sajtos, szálkás, forró és ízletes csemegekukorica és sajt káposzta serpenyőben vagy egy kis különleges ételben a grill körül. Édes, sós, krémes, nyers és nagyon finom. És a legjobb az egészben, hogy ez a legkönnyebben elkészíthető köret.

 

Mi az a kukoricás sajt?

 

A kukoricás sajt a legjobb KBBQ köret, harcolj velem! Szeretem az olvadt sajtot és a kukoricát, és a kombináció csak ebből a világból való. Lényegében ez a konzerv kukorica, vaj, majonéz, cukor és sajt kombinációja aranysárgára és melegre sütve. Ez egy klasszikus koreai anju vagy ivóétel. Csak kanalazzon ki, és a finomságot a szájába pattintsa. Olyan, mint a fondue, de csemegekukorica van benne: édes, sós és sajtos.

 

Hogyan kell enni?

 

Ezt általában köretként vagy előételként vagy alkohol mellé szolgálják fel. Ha egész koreai BBQ partit csinál, akkor a többi banchannal együtt tálalhatja. Vagy tálalja önmagában, egy jéghideg sörrel vagy soju-val, mint a legjobb ital.

 

Milyen kukorica?

 

Koreában általában konzerv kukoricát használnak, de friss kukoricát is. Ha friss szezonális kukoricát használ, egyszerűen vágja le a csutkát, és párolja tovább egy kicsit a vajban. Használhat fagyasztott kukoricát is.

 

Milyen sajt?

 

A mozzarella a legolvasztóbb, legnyúlékonyabb sajt, amelyet általában használnak, de bármilyen olvadt sajthoz mehet: colby, harvarti, svájci, fontina, monterey jack, provolone, amerikai. Képzelje el a kukorica sajtot a sütőből forró, olvasztott sajttal, majd burratát a tetejére szakadva?! A krémes!

Ajánlott cikkek