Ezért a legjobb választás egy Sage kávéfőző

Sage kávéfőző

A kávérajongók (de a kevésbé rajongó kávéfogyasztók is) tudják jól, hogy mekkora különbség rejlik két csésze fekete nedű között. Egy odaégett kotyogós a sarki presszóban és egy tökéletesen megalkotott kávéházi zamat csaknem teljességgel összehasonlíthatatlan. Éppen ezért érdemes otthonunkba is megbízható, magas minőségű gépet választani, ami nap, mint nap megbízható társunk a kávézás világában. Ahhoz, hogy ez így legyen, érdemes valamelyik Sage kávéfőző mellett döntenünk.

Mit is tud egy Sage kávéfőző? Szinte felsorolni is nehéz, de érdemes tisztában lenni néhány funkciójával, amik bárkit meggyőznek róla, hogy ez a legjobb választás, és nem hiába ez az egyik legnépszerűbb választás a barista kávéfőzők világában.

A Sage kávéfőzők úgy lettek megalkotva, hogy magas minőségű szűrőtartójukba pontosan annyi őrölt kávé fér bele, aminek segítségével tökéletes aromájú kávé készülhet. Nem mellesleg a Sage kávéfőzőkbe beépített ThermoJet vízmelegítő rendszernek köszönhetően a kávéfőző 3 másodpercen belül működésre készen áll a használatra.

És ha kávé, akkor fontos szót említeni a tejhabról is, ami a minőségi latte machiato és cappucino elengedhetetlen eleme. A Sage kávéfőzőkbe beépített automata gőzkar segítségével bármikor tökéletes krémes cappuccinót készíthet – pontosan olyat, mint amit a kedvenc kávéházában kaphat.

Mi a helyzet az espresszóval? Köztudott, hogy a tökéletes eszpresszó kávé alapja a beállítási lehetőségek megfelelő kombinációja. A frissen őrölt, pontosan tömörített kávé, a megfelelő nyomás és természetesen a megfelelő vízhőmérséklet elengedhetetlen feltétel. Ha ezek változnak az aroma kinyerése közben, az eredmény romolhat. Emiatt sem kell többet aggódnia, mert a Sage kávéfőző innovatív technológiai megoldásai biztosítják a hőmérséklet megfelelő szabályzását az aroma kinyerésének folyamata közben is.

Ajánlott cikkek